FINNMEDIA EN TROVITA SAMENSTERK.

Samensterk-liggend

Finnmedia en Trovita zijn een samenwerking gestart voor het bouwen van zakelijke websites voor het MKB, waaronder: start-ups, advocatenkantoren, administratiekantoren, garages, restaurants, bakkers en kappers. Of het nu gaat om een compleet nieuwe website of het opfrissen van de huidige versie, wij helpen je graag met een site op maat!

Finnmedia de Website UX Specialist

Finnmedia ontwerpt websites die volledig ingericht zijn om de beste gebruikerservaring (UX) te bieden. Denk hierbij aan het juiste kleurgebruik conform uw bestaande huisstijl, een logische indeling van de site en een duidelijke navigatie. Het ontwerp (of wireframe) vormt de routekaart waar de hele website op gebouwd wordt. Gelukkig hebben wij als webdesigner al jarenlange ervaring in het ontwerpen van verschillende soorten offline en online media voor talloze bedrijven binnen het MKB. (zie ook ons portfolio voor wat we allemaal al ontworpen hebben)

Trovita de Website UI Specialist

Na het ontwerp bouwt Trovita de user interface van de website in WordPress. WordPress is een CMS systeem die door veel organisaties gebruikt wordt en over de hele wereld razend populair is. Trovita zorgt ervoor dat het ontwerp technisch goed over wordt gezet en zowel op Desktop, Mobiel en Tablet goed te gebruiken is. Daarbij is Trovita ook een super partner als het gaat om het optimaliseren van jouw online vindbaarheid. Trovita is een echte SEO specialist. Kijk ook gerust op trovita.online.

Finnmedia en Trovita vinden het belangrijk om goede websites neer te zetten die niet schrikbarend duur zijn. De kosten voor het laten bouwen zijn voornamelijk afhankelijk van de omvang van de website en de complexiteit van de functionaliteiten. Benieuwd wat het laten maken van een website kost? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Wij helpen u graag!