Flyers laten ontwerpen

Flyer of folder laten maken

Wil je een flyer laten maken? Dan ben je bij Finnmedia aan het juiste adres! Wij weten weten als geen ander hoe we jouw producten of diensten op een aansprekende manier presenteren in een flyer. Wij zorgen ervoor dat de brand identity van je bedrijf duidelijk naar voren komt in het design van de flyer of folder.

Wat is een flyer?

Een flyer is anders dan een brochure of een folder. Een flyers is één bladzijde die zowel aan de voorkant als de achterkant bedrukt kan worden. Veel flyers worden gedrukt in een A5-formaat, maar grotere of kleinere formaten komen ook voor. Het belangrijkste doel van een flyer is om de boodschap zo kort en krachtig mogelijk neer te zetten. Flyers worden ingezet om een nieuwe dienst te introduceren of een evenement aan te kondigen.

Wat is een folder?

Een folder bestaat ook uit één pagina, maar is gevouwen. Deze vouw hoeft niet altijd precies in het midden te zijn, maar kan ook op creatieve wijze worden ingezet. Andere bekende vouwwijzen zijn de zigzag vouw en de wikkel vouw. 

De folder wordt vaak gebruikt als menukaart, routekaart of voor een product of dienst waarbij meer uitleg nodig is. 

Wil je informatie kwijt over meerdere producten en/of diensten? Dan is een brochure de oplossing.

Een goede flyer laten ontwerpen

Herkenning is voor elke onderneming van groot belang, het zorgt namelijk voor vertrouwen bij de doelgroep en versterkt de kracht van een product, merk of organisatie. Een eigen flyer zorgt tevens voor een sterke ondersteuning voor sales. Dit is iets wat onmisbaar is als het gaat om klantenbinding. Bij Finnmedia ben je daarom aan het juiste adres, want naast goede vakkennis en ruime ervaring beschikken wij ook over een flinke dosis passie.

Flyer op maat: van ontwerp tot flyer

Een flyer laten maken is bij Finnmedia altijd maatwerk. Wij weten exact hoe we jouw producten of diensten moeten vormgeven binnen een folder. Daarnaast gaan we ook graag eerst met je om tafel, want je hebt hier hoogstwaarschijnlijk zelf ook ideeën over. Onze ervaring en jouw ideeën vormen samen het startpunt van het ontwerp (of design).

Flyers laten drukken

Finnmedia heeft een breed netwerk van toonaangevende drukkerijen in Alkmaar en omgeving. Wil je flyers laten drukken dan kunnen wij dit voor je uit handen nemen.