Over FinnMedia

Huisstijl

Creatieve communicatie

Finnmedia is een ontwerpbureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), organisaties en overheden. Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor u als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee u zich van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij voor u precies die middelen ontwerpen waarmee u optimaal uw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Passie en betrokkenheid

Onze missie is u als klant met grote passie en betrokkenheid te helpen uw doelen te halen. Dit doen wij door eerst goed te luisteren naar uw wensen en ideeën, vervolgens ontwikkelen wij samen met u een passend concept en een stellen we een plan van aanpak op. Hierna gaan wij voor u aan de slag, waarbij gedurende het gehele proces flexibiliteit voorop staat. Naast logo’s en huisstijlen ontwerpen wij ook brochures, flyers, affiches, advertenties en verpakkingen. Als grotere producties maken wij magazines, catalogi, jaarverslagen, personeelsbladen, nieuwsbrieven en boeken gaan wij ook niet uit de weg.

Jarenlang ervaring

Naast de media-uitingen hierboven genoemd hebben wij ook veel ervaring met nieuwe media. Wij bouwen niet alleen websites, maar maken ook speciaal op uw bedrijf/product afgestemde presentaties en digitale nieuwsbrieven. Tevens hebben wij jarenlange ervaring en kennis in huis ten aanzien van drukwerk begeleiding en lithografie. Zaken als fotografie, tekstschrijven en vertalingen besteden wij uit bij ervaren en vertrouwde toeleveranciers.

Wij helpen u graag!