Over ons

Creatieve communicatie

Finnmedia is een ontwerpbureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), organisaties en overheden. Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor jou als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee jij je van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij voor jou precies die middelen ontwerpen waarmee jij optimaal jouw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Passie en betrokkenheid

Onze missie is jouw als klant met grote passie en betrokkenheid te helpen jouw doelen te halen. Dit doen wij door eerst goed te luisteren naar jouw wensen en ideeën, vervolgens ontwikkelen wij samen met jouw een passend concept en een stellen we een plan van aanpak op. Hierna gaan wij voor jouw aan de slag, waarbij gedurende het gehele proces flexibiliteit voorop staat. Naast logo’s en huisstijlen ontwerpen wij ook brochures, flyers, affiches, advertenties en verpakkingen. Als grotere producties maken wij magazines, catalogi, jaarverslagen, personeelsbladen, nieuwsbrieven en boeken gaan wij ook niet uit de weg.

Jarenlang ervaring

Naast de media-uitingen hierboven genoemd hebben wij ook veel ervaring met nieuwe media. Wij bouwen niet alleen websites, maar maken ook speciaal op jouw bedrijf/product afgestemde presentaties en digitale nieuwsbrieven. Tevens hebben wij jarenlange ervaring en kennis in huis ten aanzien van drukwerk begeleiding en lithografie. Zaken als fotografie, tekstschrijven en vertalingen besteden wij uit bij ervaren en vertrouwde toeleveranciers.

Het team

Christiaan Gude

Eigenaar Finnmedia & Grafish Ontwerper

Annemerel Westerhuis

SEO Specialist & Eigenaar Trovita

Stefan de Jong

Filmmaker & eigenaar Blauwborst media

Wij helpen je graag!