Magazine laten maken

Ben je op zoek naar een enthousiaste grafisch ontwerper die voor jouw bedrijf een magazine of tijdschrift maakt? Dan ben je bij Finnmedia aan het juiste adres. Wij helpen al jaren bedrijven, gemeentes en andere instanties bij het ontwikkelen van tijdschriften op maat. Dus of het nu gaat om een weekblad of om een jaarlijkse editie, wij helpen je graag met het ontwikkelen van een tijdschrift.

Magazine of tijdschrift laten maken?

Bij Finnmedia in Alkmaar ontwerpen wij magazines geheel naar de wens van de klant. Jouw magazine kan geheel ontworpen worden in je eigen huisstijl of naar jouw eigen idee. De kracht van een magazine als jouw eigen communicatie middel, is nog steeds sterk. Dit biedt jouw bedrijf de kans om zich professioneel te presenteren op een toch geheel eigentijdse manier. Voordat wij met jouw magazine aan de slag gaan, hebben wij graag eerst met jou een intake gesprek om te kunnen beoordelen welke kant jij op zou willen met het magazine. Hier stellen wij dan ook gezamenlijk met jou een briefing en een plan van aanpak op.Bekijk ook onze pagina Huisstijl ontwerper.

Teksten laten schrijven

Het kan goed zijn dat je alle teksten al geschreven hebt voor je Magazine, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je dit wilt laten doen of wilt laten redigeren. Wij werken samen met tekstschrijvers die graag aan de slag gaan met jouw tijdschrift. Het schrijven van teksten kan via een telefonisch interview of onze tekstschrijver komt bij je op locatie. Het is maar net wat jij prettig vindt. 

Foto's laten maken

Goede foto’s en/of ander beeldmateriaal is essentieel als je wilt knallen met je tijdschrift! Wij werken daarom samen met goede fotografen die jouw verhaal vertalen naar prachtige beelden. Deze beelden gebruiken wij dan weer binnen de grafische vormgeving van het tijdschrift.