Verpakking laten maken

Product design op maat

Met de verpakking van een product vertel je het verhaal van jouw organisatie. De verpakking is niet enkel een omhulsel van de producten, maar een sterke communicatie naar je doelgroep wanneer je deze op de juiste manier laat ontwerpen. Je wilt daarom een partner die weet op welke manier de doelgroep het best kan worden aangesproken en veel ervaring heeft in het ontwerpen van verpakkingen.

Bij product design houden wij rekening met de volgende onderdelen:

1. Product design verhoogt de merkherkenning

Het belangrijkste van product design is het herkenbaar maken van je product. Tegenwoordig is er enorm veel keuze en liggen de schappen vol met producten die allemaal om aandacht van de consument schreeuwen. Bij het ontwerpen van een verpakking is het daarom van groot belang dat je uniek bent en er op je eigen manier bovenuit steekt.


2. Een verpakking voegt waarde toe

Ook al blijft de inhoud hetzelfde, een unieke verpakking voegt waarde toe aan het product zelf. Consumenten betalen niet alleen voor het product, maar ook voor het gevoel dat zij erbij krijgen. Wanneer een verpakking kwalitatief goed is en bijvoorbeeld een luxe of gezonde uitstraling heeft, zijn consumenten over het algemeen bereid om meer te betalen voor hetzelfde product.


3. Praktische informatie

Naast dat een verpakking er aantrekkelijk uit moet zien voor de doelgroep, wil je ook belangrijke informatie over het product vertellen aan de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan de ingrediënten, herkomst, houdbaarheidsdatum, technische informatie, etc.


4. Bescherming van het product

Het product in de verpakking kan van grote waarde zijn of simpelweg heel breekbaar. Een goede verpakking zorgt ervoor dat de inhoud beschermd blijft en dat het op de juiste manier geleverd wordt aan de eindgebruiker. Hierbij houdt Finnmedia rekening met het materiaal dat gebruikt moet worden. We denken met je mee in kosten, maar ook in het waarborgen van de kwaliteit van het product.

Verpakking laten maken door Finnmedia

Bij Finnmedia is het mogelijk om kleine en grote oplages verpakkingen te laten maken. Wij ontwerpen niet alleen de verpakking waar je om vraagt, maar denken ook verder met je mee, zodat je uiteindelijk de verpakking krijgt die de kwaliteit van je product eer aan doet.

Verpakkingen laten bedrukken

Finnmedia werkt samen met meerdere drukkerijen om alle verpakkingen na het ontwerpen te laten bedrukken.

Welke soorten verpakkingen laten ontwerpen?

Bij Finnmedia kun je terecht voor al je grafisch ontwerpen zowel voor online- als offline media. Voor het laten maken van verpakkingen kun je denken aan vouwdozen, dozen met deksel, enveloppen, gondeldoosje, cadeauverpakkingen, wijnverpakkingen, sleeve verpakkingen, bierverpakkingen, draag dozen, labels en andere vormen van verpakkingen.

Wij helpen u graag!