Online media bureau

Ben je op zoek naar een allround digitaal bureau? Dan ben je bij Finnmedia aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven van A tot Z bij de uitwerking van de huisstijl, het ontwerpen/bouwen van de website en het bedenken/uitvoeren van een social media plan. Wij zorgen ervoor dat startups snel zichtbaar worden met een herkenbare huisstijl en dat gevestigde bedrijven meegaan in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en branding. Kortom: met Finnmedia als staat jouw organisatie nooit stil.
Laptop - Webdesign Buzzpartners

Een sterke huisstijl voor de uitingen

Een goede huisstijl laten ontwerpen is een belangrijke basis voor alle communicatie uitingen die je als bedrijf doet. Met een huisstijl zet je een bedrijf op de kaart en zorg je ervoor dat je wordt onthouden. We leven namelijk in een wereld waarin we iedere dag blootgesteld worden aan honderden merken. Dit gebeurt alleen al tijdens de dagelijkse social media consumptie van o.a. Instagram, Facebook en het razendpopulaire TikTok.

Lees meer over een huisstijl

Een huisstijl mét een sterk logo

Een logo en huisstijl zijn nauw aan elkaar verbonden, maar een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een logo. Een logo laten ontwerpen is wel één van de leukste en belangrijkste onderdelen in het huisstijl ontwerp! Een logo zorgt namelijk voor vertrouwen bij de doelgroep en versterkt de kracht van een product, merk of organisatie. Het kan goed zijn dat je al een logo hebt en deze in een nieuw jasje wil steken of dat je een compleet nieuw logo wil laten maken.

Lees meer over een logo

Rebranding

Iedere organisatie is continu in beweging. Je wilt meebewegen met de veranderingen in de samenleving, een nieuwe identiteit opzetten of gewoon even de huisstijl een opfrisbeurt geven. We hebben het dan over ‘rebranding’ of ‘herpositioneren’. Finnmedia helpt organisaties bij het ontwikkelen van een huisstijl en de rebranding van de huisstijl.

Lees meer over rebranding

Website laten maken

Een professionele website laten maken door Finnmedia betekent een webdesign dat volledig is ingericht om de bezoekers goede gebruikerservaring te bieden op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop).

Lees meer over het laten maken van een website

Social media uitbesteden

Het inzetten van social media helpt je om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en een sterk merk neer te zetten. Binnen social marketing is er een heleboel te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan Linkedin, Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok, etc. etc. Bij social media is het belangrijk dat je consequent bent in het plaatsen en dat de afbeeldingen herkenbaar zijn. Wij helpen je bij het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van een social media plan waarbij je merk online versterkt wordt.

Nieuwsbrief template laten maken

Wil je aan de slag met het versturen van een nieuwsbrief? Het is belangrijk dat de nieuwsbrief herkenning opwekt en dat de lezer direct weet welke handeling hij of zij moet uitvoeren. Bij Finnmedia ontwerpen we een email template die je continu kunt hergebruiken, tot het natuurlijk tijd wordt voor een rebranding ;-)!

Over Finnmedia

Finnmedia staat garant voor kwaliteit en creativiteit. Daarnaast kun je als ondernemer rekenen op een betere herkenbaarheid bij de doelgroep en een sterke brand identity. Finnmedia staat graag voor je klaar. We geven je organisatie, product of dienst de aandacht die het verdiend met een herkenbaar en perfect aansluitende media strategie.

Om dit proces tot een succesvol eindresultaat te brengen, hechten we veel waarde aan een persoonlijk contact gedurende de productie. Daardoor krijgen we een duidelijk beeld van uw visie én die van de onderneming. Op deze manier kunnen we altijd een herkenbaar logo ontwerpen dat naadloos aansluit bij het verhaal van jouw dienst, product of bedrijf.

WIJ HELPEN GRAAG!

Laptop - Webdesign portfolio
Laptop - Webdesign Buzzpartners 2
Laptop - Webdesign Huiszwaluw