Online advertentie laten maken

Tegenwoordig krijgen we dagelijks honderden prikkels die ons brein moet verwerken. Wanneer je jouw product of dienst aan de man wil brengen is dat een grote uitdaging. Niet voor Finnmedia. Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie opvalt tussen alle andere. Zo besteed jij je budget optimaal voor bijvoorbeeld Facebook, Google displaycampagnes, Instagram of een andere vorm van online marketing. Wil je meer weten over het laten maken van een advertentie? Neem gerust contact met ons op!

Verschillende vormen van advertenties

Er zijn verschillende manieren om jouw advertenties op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een statische afbeelding met tekst, een korte video, een GIF of slider. Er is zoveel keuze in de soorten advertenties dat het soms lastig kiezen is. Gelukkig helpen wij je met het kiezen van de beste vorm.

Werkwijze van Finnmedia

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van online- en offline media. Wij weten als geen ander wat wel en niet werkt. We gaan samen met jou om tafel zitten om eerst te bepalen wat je wil uitstralen. Vervolgens maken wij de beelden op in ieder mogelijk formaat voor ieder platform.

Wist je dat?

Een goed geoptimaliseerde advertentie zorgt ervoor dat je kosten per resultaat dalen. Een goede advertentie is relevant voor de doelgroep en zal daardoor meer kliks en views opleveren. Platformen zoals Facebook, Google en Instagram leven van advertentie inkomsten. Als jouw advertentie goed bekeken wordt, zullen wij je ervoor belonen.