Stickers laten maken

Jong of oud, iedereen heeft een bepaalde liefde voor stickers. Stickers geven jouw bedrijf de mogelijkheid om op een creatieve manier onder de aandacht te komen van je doelgroep. Stickers kun je overal op plakken en verspreiden en het zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf bij mensen zal gaan blijven hangen. Wij van Finnmedia begrijpen dat het maken van een sticker niet zo eenvoudig is als het lijkt. Lees daarom verder voor meer informatie.

Stickers laten maken door Finnmedia

Wil je stickers laten maken en daarmee jouw naamsbekendheid vergroten? Dan ben je bij Finnmedia aan het juiste adres. Finnmedia is een ontwerpbureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), organisaties en overheden. Het laten maken van stickers is een effectieve marketingtool om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Stickers laten maken is relatief goedkoop. Dit maakt het aantrekkelijk voor bedrijven om stickers te laten maken.

Wij maken o.a. stickers voor: 

Stickers laten ontwerpen

Finnmedia ontwerpt stickers die passen in de huisstijl van jouw organisatie. Onze missie is namelijk om jou te kunnen helpen jouw wensen en ideeën te realiseren. Dit doen wij door goed te luisteren en met je mee te denken. Samen verzinnen we een passend concept. Hierna gaan we voor je aan de slag waarbij je gedurende het hele proces op de hoogte wordt gehouden over de voortgang.

Verschillende soorten stickers

Wij maken kleine en grote stickers, in allerlei verschillende soorten en maten. Van kleine stickers zoals logo’s tot aan grote stickers voor auto’s, bussen en boten. Stickers drukken is een kwestie van maatwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Weet je niet precies wat de beste oplossing is voor jouw boodschap? Neem dan vrijblijvend contact met onze experts op. Zij weten alles over stickers maken en bedrukken! Naast het ontwerpen van stickers ontwerpen wij ook brochures, flyers, affiches, advertenties en verpakkingen. Als grotere producties maken wij magazines, catalogi, jaarverslagen, personeelsbladen en nieuwsbrieven.

Grafisch ontwerper: sticker laten maken

Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor jou als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee je zich van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij voor jou precies die middelen ontwerpen waarmee je optimaal jouw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Advies nodig over stickers?

Heb je een vraag over welk type sticker je het beste kunt gebruiken voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke sticker specialisten helpen je direct. Met bakken vol ervaring in het vak kunnen zij jou als geen ander helpen.

Wat kosten stickers?

De kosten van het laten ontwerpen en maken van stickers, varieert nogal erg. Omdat bijna iedere sticker uniek is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Ben je toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze sticker specialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor jou.

Wij helpen u graag!