Auto stickers

Auto stickers laten maken

De meeste mensen onderschatten de kracht van autostickers. Autostickers worden steeds vaker gebruikt door bedrijven. Zo toveren zij hun saaie auto of werkbusje om in een rijdend visitekaartje. Meerdere bussen of auto’s met jouw logo erop zorgen snel voor naamsbekendheid in de regio. Naast dat je auto stickers kunt gebruiken voor de promotie van jouw bedrijf, kun je ze uiteraard ook gebruiken ter decoratie van jouw auto.

Waarom auto stickers laten ontwerpen door Finnmedia?

Finnmedia ontwerpt auto stickers die passen in de stijl van jouw organisatie. Ons doel is om jou te kunnen helpen jouw wensen en ideeën te realiseren. Dit doen wij door goed te luisteren en met je mee te denken. Samen verzinnen we een passend concept. Hierna gaan we voor je aan de slag waarbij je gedurende het hele proces op de hoogte wordt gehouden over de voortgang.

Auto stickers laten drukken of wrappen

Ben je helemaal tevreden met het definitieve ontwerp? Dan kunnen wij ook het drukwerk voor je uit handen nemen. Wij werken samen met fijne partners die gespecialiseerd zijn in het bestickeren, of zelfs het wrappen van auto’s.

Over Finnmedia

Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3- dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor jou als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee je zich van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij voor jou precies die middelen ontwerpen waarmee je optimaal jouw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Wij helpen je graag!