DE ONDERNEMERS VAN CENTRUMWAARD GAAN VOOR DE BIZ

Na jaren lange stil stand is de ondernemers vereniging Centrumwaard weer tot leven gekomen. 18 mei is er een super leuke bijeenkomst geweest met z’n 40 ondernemers bij  Josephinna’s Café om Centrumwaard weer gezamenlijk met alle ondernemers nieuw leven in te blazen. Hier is vol mondig ja op gestemd om vanaf 2023 te gaan voor de nieuwe BIZ. Daarbij is ook gelijk het nieuwe logo gepresenteerd door de voorzitter Jeroen Rood.

Wat is het doel van een BIZ?

Door een BIZ te activeren en gezamenlijk op te gaan optrekken met diverse actie en of media aandacht genereren we meer bezoekers voor de ondernemers van Centrumwaard. Zo zorgen we ook voor meer klantenbinding door bijvoorbeeld gezamenlijke activiteiten en of acties uit te voeren. Ook kunnen ze gezamenlijk de winkel zone versterken van het aanbod qua winkel diversiteit en fleurige straat aankleding.
 

Welke activiteit zijn er al ingang gezet door de BIZ?

Eén van de eerste gezamenlijke acties was de sfeerverlichting in december. Ook is er gezorgd voor het plaatsen van de bloemen om het straat beeld te verfraaien. Daarbij hebben wij het nieuwe huisstijl ontwikkeld en is er door Worldwebdesign een vernieuwde website www.centrumwaard.nl gemaakt. Daarbij is er ook al een jaar agenda opgemaakt welke op meerdere locaties in Centrumwaard hangt.

Afgelopen vaderdag is er een leuke gezamenlijke koffiebonnen actie opgezet. Bij een uitgave boven de €10 die er besteed werd kregen de klanten een koffiebon. Met deze bon konden ze naar de volgende locaties om een gratis bakje koffie te nuttigen. Hierbij de ondernemers waar de bon ingeleverd kon worden Senza – Delphi – Kolonist – De Swan – La Vida – De Heeren – Josephina’s Café – Sams Place  – Gelateria Elisa – Bakkerij Jos Rood – Jumbo

Vond je dit een leuk artikel! Deel het dan met jouw social netwerk.

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Pinterest
Print

Wij helpen u graag!