Communicatiebureau Hoorn

Bij Finnmedia zijn wij meer dan alleen een grafisch ontwerpbureau. Wij zijn ook een allround communicatiebureau dat jouw bedrijf kan helpen om de beste communicatiestrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Van strategie tot ontwerp en van branding tot webdesign, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf gezien en gehoord wordt door de juiste doelgroep.

360° Communicatie ook voor Hoorn

Als 360° communicatiebureau zijn wij gespecialiseerd in het creëren van crossmediale campagnes die zowel offline als online zichtbaar zijn. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het opzetten van een social media campagne of het produceren van creatieve content, bij ons kun je terecht voor een full-service dienstverlening.

Ons Team

Ons team van ervaren professionals bestaat uit strategen, designers, fotografen, videografen, copywriters en content creators die samenwerken om jouw bedrijf de best mogelijke communicatieoplossingen te bieden. Wij luisteren naar jouw wensen en doelstellingen en zetten deze om in effectieve communicatie-uitingen die jouw merk versterken.

Creatieve Communicatie

Finnmedia is een ontwerpbureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), organisaties en overheden. Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor jou als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee jij je van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij voor jou precies die middelen ontwerpen waarmee jij optimaal jouw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Onze Missie

Als communicatiebureau helpen wij jouw bedrijf om de juiste boodschap over te brengen naar de juiste doelgroep, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe campagne of het verbeteren van een bestaande communicatiestrategie, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog

Wij werken voor heel Nederland