Snel en professioneel een zakelijke website laten maken?

Wij bouwen snel en vakkundig een website op maat. Begin je net met ondernemen of wil je het even helemaal anders doen? Geen probleem. Wij ontzorgen je van het ontwerpen van een huisstijl en een logo tot het volledig bouwen van je website in WordPress. We zorgen ervaar dat je er zelf goed mee overweg kunt, maar we staan ook altijd voor je klaar bij het doorvoeren van wijzigingen. Wil je ook een zakelijke website laten maken? Neem contact met ons op.

Een zakelijke website in WordPress

Wij bouwen een professionele website in het CMS systeem WordPress. Dit is een systeem waarbij wij alle vrijheid hebben om te kunnen bouwen wat we voor ogen hebben. Het voordeel hiervan is, is dat je ook zelf eenvoudig aanpassen kan doen. Daarnaast vormt het een ideale basis wanneer je de website in wilt zetten om meer te doen met online marketing.

Een website volledigt ontworpen voor jouw bezoeker

Een website laten maken door Finnmedia betekent een webdesign dat volledig is ingericht om de bezoekers goede gebruikerservaring te bieden op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop). Finnmedia is de webdesigner in Alkmaar voor ondernemers in heel Noord-Holland.

Waarom een website laten maken?

Een professionele website mag vandaag de dag niet ontbreken. In 2020 hebben we allemaal gemerkt wat het belang is van online aanwezig zijn. Een website is anno 2021 meer dan alleen een visitekaartje voor uw organisatie. Op de website laat u als organisatie zien wie u bent en waar u voor staat. Daarmee wordt een website een nieuw (of verbeterd) verkoopkanaal voor uw organisatie.

Website en huisstijl ontwikkelen

Naast het ontwerpen van websites ontwikkelt Finnmedia ook volledige huisstijlen, waaronder logo’s, visitekaartjes, magazines en ander drukwerk.

Website laten bouwen door Finnmedia

Finnmedia is een ontwerpbureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), organisaties en overheden. Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor u als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee u zich van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij voor u precies die middelen ontwerpen waarmee u optimaal uw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Onze missie is u als klant met grote passie en betrokkenheid te helpen uw doelen te halen. Dit doen wij door eerst goed te luisteren naar uw wensen en ideeën, vervolgens ontwikkelen wij samen met u een passend concept en een stellen we een plan van aanpak op. Hierna gaan wij voor u aan de slag, waarbij gedurende het gehele proces flexibiliteit voorop staat.