Poster laten maken

Poster laten ontwerpen

Een poster is nog steeds een sterk marketingmiddel om de naamsbekendheid van een product of dienst te vergroten. Onbewust valt je oog toch op de kleurrijke poster langs de kant van de weg terwijl je in de file staat, op de deur van het toilet in je favoriete kroeg of wanneer je staat te wachten in het bushokje. Een sterke marketingcampagne met posters wordt massaal op social media gedeeld en zet aan tot nadenken.

Poster laten maken door grafisch ontwerper

Het is wel belangrijk dat de boodschap die je wil uitstralen met je bedrijf overkomt én opvalt. Wij worden namelijk dagelijks onbewust en bewust door duizenden factoren geprikkeld. Een marketingcampagne die niet goed doordacht is, niet opvalt of de doelgroep niet aanspreekt is verspilling van het budget. Gelukkig heeft Finnmedia al jarenlange ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van sterke marketingcampagnes o.a. door het toepassen van posters. Wij weten exact jouw boodschap over te brengen op een poster formaat en de doelgroep aan te spreken.

Poster laten maken: hoe gaat dat?

Wanneer wij aan de slag gaan met het ontwerp van een poster willen we eerst weten welk doel jij wil behalen, welke doelgroep je wil aanspreken en (wellicht het belangrijkste) wat de boodschap is. Ook is het belangrijk op welke formaten de posters gedrukt gaan worden en op welke locaties ze worden gehangen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de poster. Hier wordt je uiteraard nauw bij betrokken om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Posters afdrukken

Als we allemaal tevreden zijn over het ontwerp laten we de posters drukken. Ook dit neemt Finnmedia voor je uithanden. Wij werken samen met verschillende drukkers uit de regio waar we al jaren de beste kwaliteit drukwerk bij bestellen.

Wil je meer informatie over het laten ontwerpen van een eigen poster? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze grafisch ontwerpers uit Alkmaar.

Over Finnmedia

Finnmedia is een ontwerpbureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), organisaties en overheden. Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor jou als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee je je van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij voor jou precies die middelen ontwerpen waarmee je optimaal jouw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Wij helpen u graag!