Huisstijl ontwerper en huisstijl laten maken

LOGO EN HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN

Huisstijl en logo maken

Een logo en een huisttijl vormt een belangrijke basis voor alle communicatie uitingen die je als bedrijf doet. Met een huisstijl zet je een bedrijf op de kaart en zorg je ervoor dat je wordt onthouden. We leven namelijk in een wereld waarin we iedere dag blootgesteld worden aan honderden merken. Dit gebeurt alleen al tijdens de dagelijkse social media consumptie van o.a. Instagram, Facebook en het razendpopulaire TikTok.Ben je op zoek naar een partij die eenheid creëert in je huidige huisstijl, ben je toe aan volledige rebranding of zit jouw bedrijf in de startup fase? Neem contact op met Finnmedia! Wij denken allereerst graag met je mee en helpen je vervolgens bij het ontwikkelen van een huisstijl die bij je past.
Huisstijl Centrum Waard

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is een tastbaar document met ‘regels’ over de identiteit, het imago en de manier waarop alle communicatie uitingen moeten worden opgemaakt om ervoor te zorgen dat een organisatie eenduidig en herkenbaar naar buiten treedt. Een huisstijl omvat o.a. een logo en het juiste gebruik daarvan, een passend lettertype, kleurcodes, schrijfwijze naam, papier en materiaal keuze en verhoudingen van beeld.

Al deze elementen worden vastgelegd in een huisstijl document en gebruikt om briefpapier, visitekaartjes, de website, flyers, apps, social media, brochures en magazines mee op te maken.

Wat kost een huisstijl laten ontwerpen?

Wat kost het om een huisstijl laten ontwerpen? De kosten van een huisstijl ontwerp zijn afhankelijk van je wensen. Gaat het om een totaal nieuwe huisstijl of kan je huidige huisstijl een opfrisbeurt gebruiken? We vinden het fijn om het gesprek met je aan te gaan en maken op basis daarvan een offerte op maat.

Huisstijl startup
Begin je net met ondernemen en weet je niet hoe je een huisstijl moet ontwikkelen? Geen zorgen, bel ons gerust eens op. Wij vinden het ontzettend leuk om startups te helpen in het ontwikkelen van een huisstijl.

Logo ontwerpen

Een logo en huisstijl zijn nauw aan elkaar verbonden, maar een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een logo. Een logo laten ontwerpen is wel één van de leukste en belangrijkste onderdelen in het huisstijl ontwerp! Een logo zorgt namelijk voor vertrouwen bij de doelgroep en versterkt de kracht van een product, merk of organisatie. Het kan goed zijn dat je al een logo hebt en deze in een nieuw jasje wil steken of dat je een compleet nieuw logo wil laten maken.

Wat kost het om een logo te laten ontwerpen?

Uiteraard werken we binnen ons ontwerpbureau altijd met op maat gemaakte oplossingen. Dat verzekert je van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat! Bij ons laat je al een logo ontwerpen vanaf €129 ex BTW.

Website laten ontwerpen

Een professionele website is een belangrijk kanaal voor je organisatie. In 2020 hebben we allemaal gemerkt wat het belang is van online aanwezig zijn. Een website is anno nu meer dan alleen een visitekaartje voor een organisatie. Op de website laat je als organisatie zien wie je bent en waar je voor staat. Daarmee wordt een website een nieuw (of verbeterd) verkoopkanaal voor de organisatie en de website moet in synergie zijn met alle andere communicatie.

Rebranding

Iedere organisatie is continu in beweging. Je wilt meebewegen met de veranderingen in de samenleving, een nieuwe identiteit opzetten of gewoon even de huisstijl een opfrisbeurt geven. We hebben het dan over ‘rebranding’ of ‘herpositioneren’.

Snel een huisstijl

Het ontwerp van een huisstijl verloopt altijd in fases. Wij vinden het belangrijk om eerst te achterhalen wat je organisatie uniek maakt en waarom je bent gestart als ondernemer. Deze elementen nemen we mee in het ontwerp van de huisstijl. Vervolgens leveren we snel een eerste ontwerp aan. Deze nemen we samen door en passen we aan waar nodig. We geven altijd eerlijk advies en helpen je om knopen door te hakken. In het proces is het logo ontwerp ook een belangrijk onderdeel. Vaak wordt gedacht dat het logo ontwerp hetzelfde is als het huisstijl ontwerp. Dat is niet het geval. Wel is het logo ontwerp een belangrijk onderdeel van het hele huisstijl document.

Waarom een ontwerper inhuren?

Finnmedia is een zeer toegankelijke huisstijl ontwerper uit Alkmaar die garant staat voor kwaliteit en creativiteit. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een betere herkenbaarheid bij de doelgroep en een sterke brand identity. We vinden persoonlijk contact belangrijk en geven je organisatie, product of dienst de aandacht die het verdient.

Wij helpen graag!