Grafisch ontwerper

magazines
brochures_(versie2)-1
Grafisch ontwerper

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever of grafisch ontwerper in Alkmaar? Finnmedia is dé specialist als je voor jouw onderneming op zoek bent naar een grafisch ontwerper in Alkmaar. We zorgen ervoor dat je bedrijf, dienst of product de aandacht krijgt die het verdiend. Hiermee vergroot je de identiteit van je organisatie waardoor je jezelf moeiteloos onderscheid van de concurrentie en de boodschap op krachtige wijze overbrengt.

Grafisch vormgever Alkmaar

Bij Finnmedia ontwikkelen we meer dan alleen een logo of passende huisstijl. Door onze ruime ervaring in het vak weten we als grafisch ontwerper de doelgroep op effectieve wijze te enthousiasmeren. Het vastleggen van een bedrijfsidentiteit is van groot belang. Daarbij maakt het niet uit of het om een kleine of middelgrote organisatie gaat. De identiteit kan vastgelegd worden met een treffende merknaam, een verfrissende huisstijl of een geraffineerd logo.

De klant of doelgroep weet zo precies wat de intentie is van de onderneming. Herkenning speelt daarbij een grote rol. Als grafisch ontwerper gaat Finnmedia in Alkmaar verder dan alleen het ontwerpen van een pakkend ontwerp. Ook de missie en visie van de organisatie, het product of de dienst nemen we mee in ons plan van aanpak. Zo ontstaat er een treffend ontwerp dat de boodschap op de juiste manier over kan brengen. Dit zorgt voor de juiste emotie en sfeer, maar ook voor herkenning en vertrouwen bij de doelgroep. 

Grafische vormgeving

Finnmedia is een grafisch ontwerpbureau in Alkmaar voor het MKB. Wij helpen ondernemers bij de ontwikkeling van zowel offline- als online media. Denk hierbij aan alle vormen van DTP, zoals drukwerk, het ontwikkelen van social media posts en het ontwerpen en bouwen van websits.

Huisstijl

BRAND IDENTITY

Ben je opzoek naar een designbureau die gespecialiseerd is in het ontwerpen van nieuwe brand identity? Of wil je graag een re-brand uit laten voeren op je bestaande huisstijl? Aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op. Laten we samen bouwen aan jouw merk.

Magazines

Bent je opzoek naar een grafisch ontwerper die ervaring heeft bij het ontwerpen en opmaken van magazines? Dan ben je bij ons bij ons op het juiste adres. Door de jarenlange ervaring die wij hebben als grafische ontwerpbureau, geven wij jou graag creatieve ideeën en tips voor de inhoud, layout en vormgeving van jou eigen magazine. Bijvoorbeeld de opmaak van je cover,  inhoudsopgave en redactionele pagina’s. Benieuwd naar alle mogelijkheden! Neem dan gerust contact met ons op.

magazines
Website laten ontwerpen

ONLINE DESIGN

Wilt je een professionele website laten ontwerpen of vind je dat jouw huidige website een flinke opfrisbeurt nodig heeft? Zoek je een bureau welke jouw online advertentie campagnes een boost kan geven? Dan zit je hier bij Finnmedia helemaal op het juiste adres. Wij kunnen jouw website en online campagnes laten shinen. Nieuwsgierig wat wij nog meer online voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Je kunt ons ook vinden op Huisstijl ontwerper

Wij helpen u graag!