Envelop laten ontwerpen

Wil je een envelop laten ontwerpen in jouw eigen huisstijl? Dan ben je bij Finnmedia aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een opvallende envelop die waarde toevoegt aan jouw brand. Wij helpen je graag bij het maken van een opvallende envelop die gezien wordt. Neem contact op met Finnmedia.

Waarom een envelop laten ontwerpen in eigen huisstijl?

Wanneer je jouw huisstijl verwerkt op een envelop voeg je een extra contactmoment met jouw brand toe aan de marketinguitingen. Enveloppen spelen dan misschien niet een hele grote rol, maar één ding is zeker, mensen zullen jouw post herkennen.

Enveloppen ontwerpen

Enveloppen zijn er in verschillende soorten en maten. Van groot tot klein, met of zonder venster. Verschillende kleuren aan de binnenkant, etc. Bij het ontwerpen van een envelop houden wij rekening met het formaat van de envelop. Heb je verschillende formaten, geef dit dan door tijdens het gesprek zodat wij meerdere ontwerpen kunnen maken. Dit kost voor beide partijen veel tijd als we hier pas achteraf achter komen.

Hoelang duurt het ontwerpen van een envelop?

Als eerst zullen we een gesprek met je inplannen om de huisstijl door te nemen, vervolgens gaan wij aan het werk met een ontwerp. Daarna sturen wij het ontwerp naar je toe voor een correctieronde, nadat alle wijzigingen zijn doorgevoerd in het ontwerp, wordt het ontwerp opgestuurd. Dit proces duurt meestal 1 tot 2 weken.

Wat kost het ontwerpen van een envelop?

Uiteraard werken we binnen ons ontwerpbureau altijd met op maat gemaakte oplossingen. Dat verzekert je van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op als je graag een envelop wilt laten ontwerpen door de professionals uit Alkmaar van Finnmedia. Samen bespreken we graag de mogelijkheden.

Mijn bedrijf heeft nog geen vaste huisstijl

Het kan zijn dat je beginnend ondernemer bent en nog geen vaste huisstijl hebt. Het is belangrijk om jouw klanten zo snel mogelijk aan een vaste huisstijl te laten wennen. Bij Finnmedia creëren we ook huisstijlen. Een goede huisstijl laten ontwerpen is een belangrijke basis voor alle communicatie uitingen die je als bedrijf doet. Met een huisstijl zet je een bedrijf op de kaart en zorg je ervoor dat je wordt onthouden. We leven namelijk in een wereld waarin we iedere dag blootgesteld worden aan honderden merken. Dit gebeurt alleen al tijdens de dagelijkse social media consumptie van o.a. Instagram, Facebook en het razendpopulaire TikTok.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is een tastbaar document met ‘regels’ over de identiteit, het imago en de manier waarop alle communicatie uitingen moeten worden opgemaakt om ervoor te zorgen dat een organisatie eenduidig en herkenbaar naar buiten treed. Een huisstijl omvat o.a. een logo en het juiste gebruik daarvan, een passend lettertype, kleurcodes, schrijfwijze naam, papier en materiaal keuze en verhoudingen van beeld. Al deze elementen worden vastgelegd in een huisstijl document en gebruikt om enveloppen, visitekaartjes, de website, flyers, apps, social media, brochures en magazines mee op te maken. Lettertype, kleurcodes, schrijfwijze naam, papier en materiaal keuze en verhoudingen van beeld.

Envelop laten maken

Finnmedia heeft een breed netwerk van toonaangevende drukkerijen in Alkmaar en omgeving. Wil je enveloppen laten drukken dan kunnen wij dit voor je uit handen nemen.

Wij helpen je graag!