Website laten maken Alkmaar

Website laten maken voor jouw bedrijf in Alkmaar

Wil jij een website laten maken? Wil je  een compleet nieuwe website laten maken of wil je het huidige webdesign een flinke opfrisbeurt geven?

Finnmedia is een webdesign bureau en ontwerpt en bouwt websites voor ondernemers uit Alkmaar die een eenheid vormen met alle online en offline media uitingen van jouw bedrijf. Finnmedia ontwerpt websites op basis van jouw wensen en denkt proactief mee om samen tot een uniek een goed werkend webdesign te komen.

Webdesign en realisatie in Wordpress

Een professionele website laten maken door Finnmedia betekent een webdesign dat volledig is ingericht om de bezoekers goede gebruikerservaring te bieden op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop). Finnmedia is de webdesigner voor ondernemers in heel Nederland. Wil je een website laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Webdesigner en website laten maken

Waarom een website of webshop laten maken?

Een professionele website mag vandaag de dag niet ontbreken. In 2020 hebben we allemaal gemerkt wat het belang is van online aanwezig zijn. Een website is anno 2021 meer dan alleen een visitekaartje voor uw organisatie. Op de website laat je als organisatie zien wie je bent en waar je voor staat. Daarmee wordt een website een nieuw (of verbeterd) verkoopkanaal voor jouw organisatie.

Website en huisstijl ontwikkelen

Naast het ontwerpen van websites ontwikkelt Finnmedia ook volledige huisstijlen, waaronder logo’s, visitekaartjes, magazines en ander drukwerk.

Website laten maken in Wordpress

Wij bouwen onze websites in Wordpress. Waarom? Omdat het één van de meest gebruikte frameworks ter wereld is en je kunt er alle kanten mee op. Wij zorgen er op deze manier voor dat je een website krijgt waar jij en je hele team mee kan werken. Zo ben je nooit afhankelijk van één partij: wel zo prettig. Mocht je toch liever het beheer volledig uit handen willen geven is dat bij ons ook geen probleem. Wij helpen je met goede hosting en staan altijd voor je klaar om aanpassingen door te voeren. 

Website laten bouwen door Finnmedia

Finnmedia is een ontwerpbureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), organisaties en overheden. Met groot enthousiasme focussen wij ons op zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving en op nieuwe media. Onze creativiteit op met name het gebied van grafische vormgeving stelt ons in staat voor jou als klant een eigen identiteit te ontwikkelen, waarmee je jezelf van anderen onderscheidt. Ook kunnen wij precies die middelen ontwerpen waarmee je optimaal jouw boodschap kunt overbrengen. In een persoonlijk gesprek zouden wij graag onze ziens- en werkwijze nader toe willen lichten.

Onze missie is om jou als klant met grote passie en betrokkenheid te helpen jouw doelen te halen. Dit doen wij door eerst goed te luisteren naar je wensen en ideeën, vervolgens ontwikkelen wij samen met jou een passend concept en een stellen we een plan van aanpak op. Hierna gaan wij voor je aan de slag, waarbij gedurende het gehele proces flexibiliteit voorop staat.

Ons webdesign bureau werkt in de hele regio: Alkmaar, Heerhugowaard, AmsterdamHoorn,  Purmerend

Wij helpen graag!