Visitekaartje laten ontwerpen

Ben je op zoek naar een creatieve partij die voor jouw bedrijf mooie visitekaartjes ontwerpt? Dan ben je bij Finnmedia aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw visitekaartje niet alleen goed in de smaak valt bij eventuele relaties, maar er ook voor zorgt dat het aanzet tot actie. Want uiteindelijk ontwerp je vooral een visitekaartje om vervolgens gebeld te worden. Lees meer over hoe het laten ontwerpen van een visitekaartje bij Finnmedia verloopt of neem direct contact met ons op!

Een interactief visitekaartje laten ontwerpen

Een visitekaartje laten ontwerpen gaat bij ons over meer dan alleen het design. Natuurlijk is het belangrijk dat de visitekaartjes aansluiten op de algehele huisstijl, maar het is vooral belangrijk dat het aanzet tot actie. Het belangrijkste doel van visitekaartjes is namelijk dat je uiteindelijk gebeld wordt. Onze designers begrijpen dit als geen ander. Het ontwerp zal daarom volledig aansluiten op de huisstijl, maar ook zorgen voor conversie. Hoe? Bijvoorbeeld door een interactief element toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan QR-codes of een combinatie met AR (Augmented Reality). 

Welke informatie is belangrijk op een visitekaartje?

Op een visitekaartje wil je in ieder geval de volgende informatie vermelden:

  • Naam
  • Functie
  • Adres
  • Telefoon
  • Email
  • Website
  • Logo

Visitekaartjes laten maken door Finnmedia

Een visitekaartje laten ontwerpen in Alkmaar door Finnmedia staat garant voor kwaliteit en creativiteit. Daarnaast kun je als ondernemer rekenen op een betere herkenbaarheid bij de doelgroep, en een sterke brand identity. Grafisch ontwerpbureau Finnmedia in Alkmaar staat daarin graag voor je klaar.

Wij helpen je graag!