Email template laten maken

Wil je een email template laten maken in jouw huisstijl? Finnmedia helpt al jaren verschillende bedrijven bij het opzetten van professionele, maar vooral makkelijk te gebruiken templates. Bij veel bedrijven gaat veel hard werk verloren aan slechte templates. Bespaar jezelf deze tijd en maak een afspraak met Finnmedia om een template in jouw huisstijl te laten ontwerpen.

Wat is een zakelijke email template?

Een template is een vaste opmaak die je gebruikt bij het versturen van mails. Deze opmaak wordt elke keer hetzelfde ingeladen. Hierdoor hoef je niet de opmaak van elke mail opnieuw te doen. Bij het maken van de template werken wij met contentblokken waardoor je gemakkelijk en snel alleen de belangrijke informatie kan aanpassen.

De weergave van een email template

Het is erg belangrijk dat op ieder device de email goed wordt weergegeven. Bij Finnmedia optimaliseren wij het template voor zowel mobiel als tablet waardoor je geen zorgen hoeft te maken dat de email onjuist bij de klant aankomt. Een email template kan op elk device gebruikt worden.

Hoelang duurt het maken van een template?

Als eerst zullen we een gesprek met je inplannen om de huisstijl door te nemen, vervolgens gaan wij aan het werk met een ontwerp. Daarna sturen wij het ontwerp naar je toe voor een correctieronde, nadat alle wijzigingen zijn doorgevoerd in het ontwerp, wordt de template gemaakt. Dit proces duurt meestal rond de twee weken.

Wat kost het maken van een email template?

Uiteraard werken we binnen ons ontwerpbureau altijd met op maat gemaakte oplossingen. Dat verzekerd je van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op als je graag een template wilt laten ontwerpen door de professionals uit Alkmaar van Finnmedia. Samen bespreken we graag de mogelijkheden.

Wij helpen je graag!