Finnmedia: Hét communicatiebureau voor jou

Bij Finnmedia begrijpen we het belang van onderscheidende communicatie. In een wereld vol prikkels, waarin opvallen een uitdaging is, combineren wij strategie, creativiteit en technologie om merken onvergetelijk te maken. Van frisse huisstijlen en pakkende logo’s tot dynamische websites en impactvolle advertenties; we bieden een breed scala aan diensten om aan al jouw communicatie behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Finnmedia als jouw communicatiebureau?

Omdat wij niet alleen jouw boodschap overbrengen, maar diep duiken in jouw bedrijfsvisie, waardoor we een authentiek en consistent verhaal creëren. In steden als Utrecht, Eindhoven en Amsterdam hebben we al talloze merken tot leven gebracht. Kies voor ons en wij laten jouw merk schitteren in een drukke markt.

Ben je op zoek naar een frisse huisstijl, een logo dat echt het verhaal van jouw bedrijf vertelt, een dynamische website, verpakkingen die in het oog springen, indrukwekkende brochures of pakkende advertenties? Bij Finnmedia bieden we het allemaal, en nog veel meer.

Onze kernwaarden

Creativiteit: Van 2D tot 3D, we brengen innovatieve ideeën tot leven.
Passie en betrokkenheid: Wij luisteren, plannen en voeren uit met jouw visie als uitgangspunt.
Ervaring: Of het nu gaat om print, digitaal of drukwerk begeleiding; we hebben de expertise in huis.
Lokaal Betrokken: Als communicatiebureau met een aanwezigheid in verschillende steden verspreid door Nederland, begrijpen we de lokale markt.

Wat onze klanten zeggen

Wij werken heel fijn samen met Finnmedia. Het is niet ‘u vraagt, wij draaien’, Finnmedia denkt mee, maakt er een gezamenlijk project van en loopt altijd een stapje harder dan verwacht. Christian Gude is echt van toegevoegde waarde in je marketingcommunicatie team.” – Peter van Gestel

Wij werken al jarenlang samen met Finnmedia, Chris van Finnmedia is punctueel, creatief, flexibel, denk mee in goede oplossingen en opdrachten zijn altijd op tijd klaar. Wij zijn meer dan tevreden over de communicatie met Chris en de werkzaamheden van Finnmedia.” – Het Portaal Uitgevers

Het grootste voordeel van samenwerken met ons

Als 360° communicatiebureau zijn wij gespecialiseerd in het creëren van crossmediale campagnes die zowel offline als online zichtbaar zijn. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het opzetten van een social media campagne of het produceren van creatieve content, bij ons kun je terecht voor een full-service dienstverlening. Omdat je voor alle aspecten van jouw communicatie bij ons terecht kan, sluit alles naadloos op elkaar aan. 

Wij begrijpen de kracht van consistentie en kwaliteit. Door nauw met je samen te werken, duiken we diep in jouw bedrijfsvisie en -doelen. Zo zorgen we dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook onthouden wordt. Bij Finnmedia gaan we voor die blijvende indruk, keer op keer. Wanneer je door de straten van Utrecht, Eindhoven, Amsterdam of Breda wandelt, is de kans groot dat je door ons gecreëerde merken tegenkomt.

Ons team

Ons team van ervaren professionals bestaat uit strategen, designers, fotografen, videografen, copywriters en content creators die samenwerken om jouw bedrijf de best mogelijke communicatie oplossingen te bieden. Wij luisteren naar jouw wensen en doelstellingen en zetten deze om in effectieve communicatie-uitingen die jouw merk versterken.

Welke diensten bieden wij aan?

GRAFISCHE VORMGEVING: Logo’s, Huisstijlen, Rebranding, en meer.
OFFLINE MEDIA: Brochures, Flyers, Magazines en alles daar tussenin.
ONLINE MEDIA: Webdesign, E-mail templates, WordPress Websites.

Begin jouw creatieve reis met ons

Of je nu gevestigd bent in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen of elke andere stad; wij zijn klaar om je te helpen en staan garant voor kwaliteit en creativiteit. Daarnaast kun je als ondernemer rekenen op een betere herkenbaarheid bij de doelgroep en een sterke brand identity. We geven jouw organisatie, product of dienst de aandacht die het verdiend met een herkenbaar en perfect aansluitend logo. 

Neem vandaag nog contact met ons op, vinden we gezellig!

Wij werken voor heel Nederland

Veelgestelde vragen

Finnmedia is een veelzijdig communicatiebureau dat zich specialiseert in een breed scala aan diensten, waaronder grafische vormgeving, webdesign, rebranding, en nog veel meer. Wij bedienen vooral het midden- en kleinbedrijf, maar werken ook voor organisaties en overheden.

Ja, we bieden zowel 2- als 3-dimensionale vormgeving. Of je nu op zoek bent naar drukwerk zoals brochures en magazines, of digitale oplossingen zoals websites en e-mail templates, Finnmedia heeft de expertise in huis.

Absoluut! We hebben klanten uit heel Nederland, waaronder Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven, Den Haag en Breda. Waar je ook gevestigd bent, wij zijn er om je te helpen.

Onze kracht ligt in onze passie en betrokkenheid. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en werken samen aan een concept dat perfect past bij jouw onderneming. Met jarenlange ervaring en een breed scala aan diensten, kun je voor alle communicatiebehoeften bij één partner terecht.

Zeker! Wij zijn gespecialiseerd in rebranding en kunnen je helpen je bestaande merk te vernieuwen of volledig te herzien.

De duur varieert afhankelijk van het project en jouw specifieke behoeften. Na een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en de scope van het project bespreken, kunnen we een beter tijdsbestek geven.

Wij bieden op maat gemaakte offertes om ervoor te zorgen dat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt. Na ons eerste gesprek zullen we een duidelijke offerte verstrekken.